İstanbul Küçükçekmece İlçe Müdürlüğü SGM | SGK İletişim Bilgileri

Küçükçekmece ilçesinde yaşayan vatandaşlar için Küçükçekmece SGK telefon numarası 0212 630 16 30 şeklindedir. Bu numarayı arayarak vatandaşlar maruzatlarını bildirebilir ve yetkili tarafından ilgili birimlere aktarılır. Telefon aracılığıyla SGK işlemi yapmak kısıtlı da olsa çoğu konu hakkında bilgi almak mümkündür.
Küçükçekmece SGK faks numarası ise 0 212 656 95 74’tür. Bu numara aracılığıyla Küçükçekmece SGK İlçe Müdürlüğü’ne göndermek istenilen belgeleri, metinleri, görselleri kolayca iletilebilir. Bu sayede direkt şubeye gitmenize gerek kalmadan evden de bazı işler halledilebilir.
Küçükçekmece SGK Nerede?
Direkt SGK şubesine giderek halledilebilen bazı işlemler vardır. Bunun için Küçükçekmece’de yaşayan kişiler Küçükçekmece SGK adresi aracılığıyla doğrudan şubeye gidebilir. Adres ise şu şekildedir: Güneşli Merkez Mahallesi Mahmutbey Yolu Caddesi NO: 153 Bağcılar/İstanbul
İstanbul’da yaşayan ve Küçükçekmece’ye bağlı bir semtte oturan vatandaşlar yukarıda verilen adrese giderek kolayca tüm SGK işlemlerini halledebilirler. Belge iletme, yetkililerle görüşme, soru sorma gibi tüm sosyal güvence ile ilgili işlerini yürütebilirler.
Küçükçekmece SGK E – Posta Adresi Nedir?
Küçükçekmece ilçesinin SGK Antakya ilçe müdürlüğü e – mail adresi [email protected] şeklindedir. Bu mail adresine Küçükçekmece SGK ile ilgili sorular, istekler, bilgiler ve öneriler iletilebilir. İletişim kurma açısından daha doğrudan bir yöntem olan elektronik posta aynı zamanda hızlı ve kolay bir yöntemdir. Aynı zamanda Küçükçekmece SGK ile iletişim kurmak için evden çıkmaya gerek kalmaz ve görsel içerikler için faks makinesine gerek duyulmaz.
Antakya SGK İlçe Müdürü Kim?
SGK Antalya ilçe müdürü Güven DANACI’dır. Küçükçekmece ilçesi ile ilgili tüm sosyal güvence ve hak çalışmaları Güven DANACI tarafından yürütülür. Küçükçekmece SGK İlçe müdürlüğüne ulaşmak isteyen vatandaşlar doğrudan müdürün mail adresine mesajını gönderebilir. Aynı zamanda Küçükçekmece SGK’nın telefon numarasını arayarak ilçe müdürüyle görüşmek istediğini söyleyen kişiler de Güven DANACI’ya ulaşabilir.
İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Nerede?
İstanbul SGK İl Müdürlüğü’nden hizmet almak için şubeye giderek, arayarak, faks atarak veya mail ileterek iletişimi kurulabilir. İstanbul SGK İl Müdürlüğü telefon numarası 0 212 372 10 10’dur. Belgelerini iletmek isteyen vatandaşlar özellikle faks kullanmak istiyorsa 0212 243 63 63 numaralı faks üzerinden iletişim kurabilirler.
Eğer doğrudan şube üzerinden işler halledilecekse İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü adresi şudur: Pürtelaş Mahallesi Meclisi Mebusan Caddesi NO: 43 PK: 34427 Fındıklı/Beyoğlu. Aynı zamanda şubeye gitmeden de mail aracılığıyla çoğu hizmetten yararlanılabilir. Bunun için de [email protected] e – posta adresi kullanılabilir. Bu sayede faks makinesine ihtiyaç duymadan görsel içerikler ve belgeler kolay ve hızlı bir şekilde iletilebilir. İlçe özelinde halledilemeyen konular genellikle İstanbul SGK İl Müdürlüğü’nde işleme alınır.


💬 Yorumlar (97)
Son 50 yorum gösteriliyor (toplam 97)
Detaylı bilgi için Alo 170 SGK hattını arayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için Alo 170 SGK hattını arayabilirsiniz.
Merhaba ben 2ay önce emekli oldum 1308 lira maaş bağlandı 2ay once gazete ve televizyonlarda 2016da emekli olanlara maaşına gore fark verilecek deniyordu acaba bu farklar intibak ocak ve temmuz zamları şu an aldığım 1308 liranın içindemi yoksa daha sonramı verilecek teşekkür ederim.
Merhaba merak ettiğim bi soru var ne kadar bir durede cevap verirsiniz. Teşekkürler.
gss borç yapılandırma hangi tarihe kadar yapılıyor? Bir de neler gerekli... Sadece nüfus cüzdanımızlamı gideceğiz?
MERHABA MALÜLEN EMEKLİLİK İÇİN BAŞVURU YAPTIK. DÜZCEDE İKAMET ETTİĞİMİZ İÇİN HEYET KONTUROLÜNÜ BURDA SEVK ALARAK YAPTIRDIK. RAPOR SONUCUNU BURADA BİZE VERMEDİLER SİZE GÖNDERDİKLERİNİ SÖYLEDİLER BİZİM NE YAPMAMIZ GEREKİR. BİRDE ORADADA HEYETE GİRMEMİZ GEREKİYORMUŞ. BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER, İYİ ÇALIŞMALAR....
HAYIRLI GUNLER EMEKLILIK SARTLARIM PRIM GUN SAYISI 5300 SIGORTALILIK SURESI 20 YAS 45 GERCEKLESEN PRIM GUN SAYISI 5936 SIGORTALILIK SUREM 19 YIL 29 GUN SORUM PRIM GUN SAYIM TAMAMLANMIS IKEN SIGORTALILIK SUREMIN 20 YILI DOLDURMAMIS OLMASI EMEKLI OLMAMA ENGEL MIDIR? 45 YASINDA EMEKLI OLABILIR MIYIM BU KOSULLARDA? IVEDILIKLI BILGI VERMENIZI ARZ EDERIM. SAYGILARIMLA
Sayın Yetkili 03/ 01/2017 - 119161 no lu dilekçeme vermiş olduğunuz cevap halen elime ulaşmadı mümkünse e-mail yolu ile gönderebilirmisiniz saygılarımla
merhaba, yeni doğum yaptım.. doğum ücretini nerden ve nasıl alabiliim ????
Merhaba Sormak istediğiniz ; Doğum Yardımı Ücreti Birinci çocuklarından dolayı 300 TL İkinci çocuklarından dolayı 400 TL, Üçüncü ve sonraki çocuklarından dolayı da 600 TL ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmetler Müdürlüklerine, ilçelerde ise kaymakamlık binalarının içindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapabilirsiniz. Başvuru yaparken çocuğun nüfus cüzdanını ibraz etmelisiniz. İsterseniz TC kimlik numarasıyla Aile Bakanlığı’nın internet sitesi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.
BEN YURTDISNDA YASIYORUM, 4/21 2017 DEN 4 /27 /2017 TARIHINE KADAR ISTANBUL KUCUK CEKMECEDE BATI BAHATI ISMINDE OZEL HASTANEDE CEKAP YAPTIRDIM,VE VARIKOSEL DEN (KARINIMIN AZ ALTINDAN BIR FITIK AMELIYATI OLDUM TOPLAM DA 5000 TL ODEME YAPTIM, SIZLERDEN RICA ETSEM INCELRMISINIZ BU OZEL HASTANE BENDEN FAZLA BAKIYEMI ALDI VE BEN DE SIGORTALIYIM ,YANI SIGORTAM OLDUGU HALDE BU KADAR PARA ODEDIM LUTFEN SIZLERDEN ACIL CEVAP BEKLIYORUM
Merhaba, Özel hataneler yaptığı işlemler için alabaileceği fark ücretlerinin bir üst limiti vardır. Tavsiyemiz Özel hastaneden hizmet aldığınızda mutlaka fatura ve aldığınız hizmet ve yapılan tetkiklere ait “Hizmet Dökümü” talep edin. Hastaneler 100TL üzerindeki ödemeler için her durumda ve 100TL altındaki ödemeler için talebiniz halinde bu belgeleri vermek zorundadır.
TC. Ziraat ve halk bankası çalışanları vakfı tarafından kurumunuza gönderilen ve sgk evrak takip sisteminde 16.5.2017 tarihinde sgm prim tahakkuk ve tahsilat servis.1 olarak kayıt almış olduğu görülen Tc.no: (12243106852) nolu NECETTİN ARAS ile ilgili evraka cevap verilip verilmediği, verildi ise hangi tarih ve sayı ile hangi makama gönderildiğinin bildirilmesini arzederim.
Merhaba, Sitemizde siz okurlarımıza yardımcı olmak maksadı ile kurum iletişim bilgilerini vermekteyiz. Kurumla ilgili yazışmalarınızı posta yolu veya telefonla görüşerek bilgi alabilirsiniz.
Merhaba, 19.05.2017 de vefat eden annemden dolayı babamın başvuruda bulunacağı Ölüm Aylığı için dolduracağı Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesinde Annemin Emeklilik Tahsis No'sunu yazması gerekiyor. Nerden öğrnebiliriz? Bir de aynı formda yer alan 12. madde de doldurması gereken bilgileri nerden öğrenebiliriz? Yardımlarınız için çok teşekkür ederiz.. İyi çalışmalar..
Merhaba Firmaya hizmet listesi nde düzeltme yapıldı ve düzeltme sonucunda firma 108 tl ekstra prim ödemesi yapması gerekiyor sistemde borç görünüyor fakat hiçbir bankadan ödem e yapamıyorum telefonla da iletişim kuramıyorum acil bilgi istiyorum.
Merhaba, Bazı çıkan borçlar bankaya yansımadığından ödeme yapılamıyor. Kurum işveren servisi ile görüşüp ödeme yapabilirsiniz. Yapılandırma işlemleri başladığından yoğunluk olabilir. İlgili kurumu gitmenizi öneririz.
Merhaba, İkametgahınızın bbağlı bulunduğu sosyal güvenlik merkezi emeklilik servisleri size yardımcı olacaktır.
Öncelikle iyi çalışmalar. 06.07 2017 tarihinde işe giderken, evimin karşısında kaldırımda yarı baygın yatan bir (50 yaşlarında) bir abla gördüm.Arabaya tek başıma koyamadığımdan eşimden yardım isteyip beraber arabaya koyup en yakın sağlık kuruluşu olan İstanbul küçükçekmece sefaköyde bulunan Sefaköy Medipol hastanesine getirip acilden giriş yaptım.Bende firma sahibi olduğumdan toplantım vardı çıkmak zorunda kaldım ve eşimi hastaneye bıraktım. Hastanın sigortası olmadığını söyleyip yeşilkartı olduğundan eşimden 800 tl ve üzeri para almışlar. Farklı işlemler için dahada para alacaklarını söylemişler ve eşim kabul etmediğinden,hastayı kusa kusa taburcu etmişler.Bu konuyla ilgili yetkililere ulaşmak istiyorum.Sosyal güvenlik kurulunu aradım yoğunluktan dolayı bakamadılar.
Merhaba sigortamız olmadığı için ayda 53 tl karşılığında ailesel sağlık sigortası yaptırmak isterim. Küçükçekmece'de oturuyoruz, başvuru yapmak için nererye gitmemiz lazım ve gerekli belgeleri listeleyebilir misiniz?
Merhaba, Muhtarlıktan veya Nüfus müdürlüğünden alacağınız yerleşim yeri belgesi, 2 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile birlikte İlçe Kaymakamlıklarında bulunan Sosyal ve Yardımlaşma Vakfında gelir testi yaptırabilirsiniz.
3 aydir rapor parasi emanette gozukuyor.alo 170 i arayarak ve ziraat bankasından hesap numarası guncelleyerekde basvurdum ama hala yatmadi.son gelen bilgi Küçükçekmece sgk mugasebe bolumune müracaat etmem gerektigi soylenildi.bununla ilgili ne yapmam gerekiyor
Merhaba, Alo 184 Sağlık Bakanlığı danışma ve şikayet hattını arayabilirsiniz.
Merhaba Şu an işsiz olduğum için sigortadan faydalanamıyorum.Eşim çalıştığı için eşimin üzerinden sigortadan faydalanmam için ne yapmalıyım.İyi çalışmalar.
Ömer Bey Merhaba, Eşinizin iş yerinin bağlı bulunduğu kuruma giderek aktivasyon işlemini yaptırabilirsiniz. Mevcut durumda hizmetten yararlanıp yaralanamayacağını https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama adresinden sorgulayabilirsiniz.
Merhaba Ben 30 yaşında bayanım eşimden 3 sene önce ayrıldım okul okumuyorum ve çalışmadığım için şuan herhangi bir bağkur yada ssk yok, annem ve babam emekli onların üzerinden sağlıktan yararlanabilirmiyim ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, Annenziden veya babanızdan dolayı sağlık hizmetinden yararlanabilirsiniz. Kimliğinizle birlikte en yakın SGK kurumuna başvurup aktivasyon işlemlerini yaptırın
slm 02/08 2015 tahinde iş başlangıcım var 12ci aya kadar calıştım ondan sonra iş biraktım fakat cliştıgım iş yeri cıkışımı yapmamış oyüzden eşimden saglık sigortasından yarar lanamıyoru ne yapmam gerek bilgi vere bilirmisiniz işyeri kapanıp iflas etmiş oyüzde muhatap bulamıyorum işveren kayıp.
Selamlar. Emeklilik yasim bir ay sonra tamam, ama sureyi tamamlamak icin daha 1 bucuk yilim var gibi gorunuyor. Primlerimin gun toplami 5375 (5190ssk+10ay istege bagli), fakat 116gun eksik cikti. Simdi yasimi doldurunca, hemen emeklilik icin basvurabilirmiyim acaba? Eksik primlerimi toplu odeyebilirmiyim, veyahut dogum izni vs ile denkleyebilirmiyim. Ne yapmam gerektigi konusunda yol gosterirmisiniz lutfen! Tesekkur.
Figen Hanım merhaba, Eğer doğumunuz sigortalı olduktan sonra oldu ve doğum izni sonrasını takip eden 2 yıl çalışamadıysanız bu süreleri borçlanabilirsiniz. Böyle bir durum yok ise 1,5 yılı tamamlayana kadar kalan günleri isteğe bağlı ödeyerek tamamlayın. Yaşınızın gelmesini beklemeyin eksik primle emeklilik şartınız uzamasın.
Esim calisan asketi ucretli dogum yapti istirat parasi 3650tl yatti 23.10.2017.dogumraporuna ayrildi 11.02.2018 isbasi yapti bu mebla dorumu
Merhaba, 112 günlük rapor parası yatmış. doğum iznine çıkmadan önceki 3 ay tam yattı ise 4099 tl civarı bir ödeme yapılmalıydı. Başka bir ödeme gözükmüyor ise iş işyerinin bağlı bulunduğu kuruma dilekçe ile bilgi talep edin.
Isyerinin bagli oldugu kurumderken ssk mi dilikce yazilacak yada biz gitsek olurmu tesekkurler
13.03.2018'den 15.03.2018 tarihine kadar 3 günlük iş göremezlik raporum var Fakat işveren sistemde göremediğini tarafıma bildirdi. Raporu veren hastane kanuni eğitim ve araştırma hastanesi K.çekmece acil servisi Arz ederim kadir Tekçe
1991 eylül ayinda k.cekmece imar vakfinda çalıştığım 10ayin primleri hizmet dokumunde goremiyorum nasil bulabilirim
Merhaba İş yerimize alacağımız personel 15 gün bizde 15 gün başka yerde sgklı olarak çalışacaktır. Bununla ilgili olarak nasıl bir sözleşme yapmalıyız. Daha sonra prim tahakkuk ederken eksik gün bildirimi olarak hangi kodu kullanmalıyız. teşekkür ederim
MERHABA BEN COVATEC SAĢLIK ŪRŪNLERÏ LTD ŞTİ KOLOSTOMÏ TORBASI ALIYORUM 10/07/2018 TARÏHÏNDE ÍKÍ AYLIK KULLANIM HAKKIMI ALMAYA GÍTTÍM DEDÍLERKÍ ŮRŮNLERE ZAM GELDİ SGK ZAMI KABUL ETMÏYOR 112000TLFARK ALDILAR DOĞRUMU
halkalı vergi dairesine baglıydım 2004 de terk ettim yapılandırmak isdiyorum nereye müracat etmeliyimikametim samsun
1993 bagkur başlangıcım var gün sayım az kaç gun e ihtiyacım var emekli olabilmek için ve kaç yaşım da emekli olabilirim teşkkür ederim
Iyi gunler. Eşim 3 ay önce doğum yapti doğum raporunu ssk kurumuna götürdüğum zaman eşimin gelmesine gerek var mi Saygılarımla...
selamun aleykum ,kolay gelsin Erhan Turgut 03,11,1979 doğumluyum-1997 /1998 arası sefaköy de Hisar gümrükleme şirketinde çalıştığım günlerin sigorta başlangıcı gözükmüyor nasıl bu tarihler arasındaki günlerimi bulurum yardımcı olursanız sevinirim tekrardan kolay gelsin.
Merhaba, Eğer primleriniz ödendi ise Kurum arşivinden ulaşabilirsiniz. En yakın sgk kurumuna başvurun
Koley gelsin ,,, 06.09.2018 işe giriş işlemi yaplımıştır.e-devlete girirsem sgk durumumu aktif olarak gösteriyor. ama ödeme bilgisi ve ne kadar işyeri sahibi ödedeiği göstermez ...
27/03/2019 tarihinde 1518955 sicil numarasında işlem gören işvereninizim ek bildirge verdim tahakkukunuzu sistemden alabilirsiniz dediler fakat 1 haftadır tahakkuk yok alamıyorum telefonlarlada bağlanamıyorum bu konuda yardımcı olursanız müteşekkür olurum
MERHABA NİSAN 2019 2 İŞÇİ 17103 SAYILI KANUNDAN İŞE GİRİŞ YAPTIK. NİSAN AYINA AİT ÜCRETLERİ EMANETTE GÖREMİYORUZ HALEN SGK YI DA ARIYORUZ ANCAK MAALESEF TELEFONLARA BAKMIYORLAR ÜCRET ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ BİR SÜRE VARMI GERÇİ NAKDİ ÖDEME YOK SGK PRİM BORCUNA MAHSUP YAPACAKTIK ANCAK SİSTEMDE ALACAK GÖRMEYİNCE YAPAMADIK.
S.a saygı değer abilerim ben 8senedir tip2 diyabet hastasiyim gunde 4 defa insulin kullanmaktayım artı haplarim var bunun yanında ufak tefek rahatsızlıkların var çalışırken rahatsizlaniyorum bunun için bir işte sabit kalamıyorum 9 sene sigortam var malulen emekliliğe badvurabilirmiyim
Kaçta açılıyor sgk
Sağlık aktivasyonu için ne yapmalıyım, ücretsiz muayene için 191 size yönlendiriyor
Merhabalar 27.08.2019 tarihinde doğum iznine çıktım. 22.10.2019 tarihinde doğum yaptım ve hastane doğum sonrası rapor verdi işveren onayladı. Ödenek doğum öncesi ve doğum sonrası olmak üzere ayrı ayrı yatacak dediler. Ayrıca doğum öncesi raporu tam 2 ay kullanmadan dogum sonrasi rapor günleri basladi. Eksik günlerimi dogum sonrasi kullanabilirmiyi. Şuanda sisteme yansıyan rapor tarihi 03.09.2019 ve bitiş 22.10.2019. Yatırılacak tutar ise 3958 tl olarak görünüyor. Ikinci rapor ise 22.10.2019 ile 24.12.2019 tarihler arasında. Brüt maaş üzerinden hesapladığımda bir hayli eksik var. Küçükçekmece sgk yi arıyorum fakat cevap verilmiyor. Bebeğimi bırakıp oraya gelemiyorum da. Destek olursanız sevinirim.
2021 girişim var küçük çekmecede 1 ay sonra işi birakt Bıraktım hala cikisimi vermemiş mardinde oturuyorum arıyorum sgk cevap vermiyor hastayım oraya gelemiyorum ilgilenin
Yorum Yap ↩️ kullanıcısına yanıt yaz