İŞKUR
47 yazı
İŞKUR İŞKUR Kursiyer Ücretleri (Maaşları) 2025 2025 yılı İŞKUR kursiyer maaşları belli oldu! İşbaşı eğitim, gençlik ve uyum programlarında günlük 425 TL – 1.100 TL arası ödeme yapılıyor. Tüm detaylar, tablolar ve günc 9 Eki İŞKUR İŞKUR Kayıt Belgesi Nasıl Alınır, Ne İşe Yarar? İŞKUR iş arayan kayıt belgesi, kişinin İŞKUR kaydının aktif veya pasif olduğunun görüntülenebilmesini sağlamaktadır. 2017 yılında yapılan yasal... 25 Eyl İŞKUR 2025 İŞKUR Maaşları Ne Zaman Yatıyor? Güncel Eğitim Ücretler İŞKUR maaşları ne zaman yatıyor? sorusu, 2025 yılı itibarıyla mesleki eğitim programlarına katılan binlerce vatandaşın en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. 12 Nis İŞKUR İŞKUR Profil Oluşturma ve Kayıt Kartı Alma Rehberi İŞKUR profil oluşturma, kayıt kartı alma ve işsizlik maaşı sorgulama işlemleri nasıl yapılır? 2025 güncel rehberle tüm adımları öğrenin. 8 Nis İŞKUR 2025 İşsizlik Maaşı Ne Kadar Oldu? Başvurusu, Şartları İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireyler için önemli bir destek mekanizmasıdır. 2025 yılında işsizlik maaşı miktarı, başvuru süreçleri ve şartları güncellenmiştir. 16 Şub İŞKUR İŞKUR TYP Başvuru Sonucu Sorgulama Nasıl Yapılır? 2 YÖNTEM İŞKUR TYP başvuru sonuçlarını sorgulamak için e devlet kapısını ziyaret edebilirsiniz. Adaylar e devlet kapısına TC kimlik no ve şifreleri ile birlikte... 24 Tem İŞKUR İşsizlik Maaşı Hesaplama Robotu 2024 İşsizlik maaşı hesaplama metodu 4447 sayılı “İşsizlik Sigortası Kanunu” uyarınca belirlenmiştir. 25 Şub İŞKUR 2024 Mesleki Eğitim Merkezi Öğrenci Maaşları Ne Kadar? Mesleki Eğitim Merkezi, mesleki ve teknik eğitim veren kurumlardır. 13 Oca İŞKUR E-Devlet İŞKUR Kursiyer Maaşı Sorgulama E-Devlet İŞKUR kursiyer maaşı sorgulama, kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile yapılır. Maaş sorgulama ile ödemelerin ne kadar olduğu görünür. İŞKUR... 18 Haz İŞKUR İŞKUR İşbaşı Eğitim Programından Ayrılmak (İstifa Etmek) İŞKUR İşbaşı eğitim programını bırakmak isteyen kursiyerler, kendilerine uygulanacak yaptırımlar hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. 29 Eki