sinavlar

SGK Görevde Yükselme Sınav Şartları ve Konuları 2026

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde çalışan personelin kariyer planlamasında kilit rol oynayan SGK görevde yükselme sınavı başvuru şartları, ders konuları ve atama süreçleri hakkında kapsamlı kılavuz.

Editör·
Yazıyı Oku →
canakkale-sgm-iletisim-bilgileri

Biga SGM İletişim Bilgileri, Adres ve Çalışma Saatleri

Biga SGM iletişim bilgileri, adres, telefon ve kurumda yapabileceğiniz işlemler hakkındaki güncel rehberimizle SGK başvurularınızı hemen tamamlayın.

Editör·
Yazıyı Oku →
sanliurfa-sgm-iletisim-bilgileri

Siverek SGM İletişim Bilgileri ve Ulaşım Notları

Şanlıurfa Siverek Sosyal Güvenlik Merkezi adres, telefon ve kurum içi hizmet detayları. Siverek SGM iletişim bilgileri ile hızlı randevu alma rehberi.

Editör·
Yazıyı Oku →
mhrs-balikesir

MHRS Onaylı Randevu Bandırma Hastanesi Rehberi

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi için MHRS onaylı randevu alma, randevu onaylama süresi, saat sınırları ve iptal adımları hakkında eksiksiz kılavuz.

Editör·
Yazıyı Oku →
calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakanligi

Çalışma İzni Transferi Nasıl Yapılır? İşyeri Değişikliği

Yabancı personeller için çalışma izni transferi süreci, işyeri değişikliği şartları, Çalışma Bakanlığı başvuru adımları ve SGK bildirim rehberi.

Editör·
Yazıyı Oku →
Genel

Bakan Pakdemirli Açıkladı! Destek Ödemeleri Bugün Başlıyor!

Bakan Pakdemirli Açıkladı! Destek Ödemeleri Bugün Başlıyor!

Bakan Pakdemirli Açıkladı! Destek Ödemeleri Bugün Başlıyor! Gelen son dakika haberine göre Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı açıklamasına göre destek ödemeleri bu gün yapılacak. Bakan Pakdemirli’nin yaptığı açıklamasına göre’ Türkiye genelinde 58 İlde, 1 milyon 401 bin 138 kişiye toplam olarak 2 milyar 674 milyon TL destek ödemesi yapılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıklamasında, mazot ve gübre desteklerinin Elazığ ve Malatya İllerinde hariç olarak, diğer 58 İlimiz için 21 Şubat 2020 Cuma gününden itibaren başlayacağını belirtti. Bakan Pakdemirli’nin yaptığı açıklamasına göre yapılacak olan yardım ödemeleri vatandaşlarımızın T.C. kimlik numaralarının son rakamlarına göre ödenmeye başlanacak. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamalarında yapılacak olan destek ödemelerinden toplam olarak 1.401.138 kişinin yararlanacağını söyledi.

Yapılacak Destekler ve Ödeme Tarihleri

Yapılacak Destekler ve Ödeme Tarihleri, Bakan Pakdemirli’nin açıklamasında bulunduğu destek ödemeleri ve ödemelerin yapılacağı tarihler aşağıdaki gibi olmaktadır.

Mazot ve Gübre Desteği; Toplam 58 İl genelinde ödeme yapılacaktır. Yapılacak olan yardımdan faydalanacak kişi ayısı ise 1.401.138 kişi olmaktadır. Yapılacak olan yardım desteğinin toplam meblağ ise 2.334.027.194TL olmaktadır. Ödenecek olan meblağlar vatandaşlarımızın T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre yapılacaktır. Bu durum Elazığ ve Malatya İlimiz için geçerli değildir. T.C. kimliklerinin son rakamlarına göre yapılacak olan yardımlar ve tarihleri aşağıda belirtilmiş bulunmaktadır.

  • T.C. Kimliğinin son rakamı 0 ve 2 olan vatandaşlarımız, 21 Şubat 2020 Cuma,
  • T.C. Kimliğinin son rakamı 4 ve 6 olan vatandaşlarımız, 28 Şubat 2020 Cuma,
  • T.C. Kimliğinin son rakamı 8 olan vatandaşlarımız, 6 Mart 2020 Cuma,
  • Yapılacak olan yardım destek ödemeleri tek seferde ve saat 18.00’den sonra yapılacaktır.
  • Hububat Desteği 4 İl, 14.356 kişi, 138.224.945TL
  • Süt Desteği 74 İl, 259.426 kişi, 184.759.417TL
  • Kırsal Kalkınma Desteği 10 İl, 5.275.406TL
  • Lisansli Depoculuk Desteği 19 İl, 12.396.941TL

💬 Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

ℹ️ Yorumunuz incelendikten sonra yayımlanır.